Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Naar overzicht
Tegoed besteden

Quadraam: Lorentz Lyceum

Geldig t/m 31 dec 2024

Het Lorentz Lyceum is een openbare middelbare school met een lange en rijke historie van meer dan 150 jaar.

Gedurende de bewogen en kleurrijke 156-jarige geschiedenis van het Lorentz staat een aantal thema’s centraal, waaronder het bieden van kwalitatief hoogwaardig onderwijs, extra aandacht voor de exacte vakken en de internationale focus. Docenten zijn trots om op het Lorentz te werken en leerlingen om er naar school te mogen gaan. Het is een school die leerlingen en docenten altijd heeft uitgedaagd om het beste uit henzelf te halen. Het Lorentz is nooit bang geweest om te innoveren en om voorloper te zijn in onderwijsontwikkelingen zoals internationaal en tweetalig onderwijs.

Kinderen kunnen hier hun extra Gelrepas tegoed aan schoolspullen besteden. Let op de voorwaarden!

Waar
Quadraam: Lorentz Lyceum
Metamorfosenallee 100
6843 HX Arnhem
Open locatie in maps
Let op
  • Arnhem: Kinderen 4-10 jaar krijgen  €50,- en kinderen 11-17 jaar krijgen €100,- extra schoolspullentegoed. Dit tegoed wordt 1 januari automatisch op de pas gezet.
  • Duiven: Kinderen 6-11 jaar krijgen €30,- en kinderen 12-17 jaar krijgen €150,- extra schoolspullentegoed.Dit tegoed wordt 1 januari automatisch op de pas gezet.
  • Rheden en Rozendaal: Kinderen 6-11 jaar krijgen €40,- en kinderen 12-17 jaar krijgen €70,- extra schoolspullentegoed.Dit tegoed wordt 1 januari automatisch op de pas gezet.
  • Renkum: Kinderen 4-11 jaar krijgen €150,-  en kinderen 12-17 jaar krijgen €250,- dat aan schoolspullen en/of (sport)kleding kan worden besteed. Dit tegoed wordt 1 januari automatisch op de pas gezet.
  • Westervoort: Kinderen 6-11 jaar krijgen €25,-en kinderen 12-17 jaar krijgen €75,- extra schoolspullentegoed. Dit tegoed wordt 1 januari automatisch op de pas gezet.

NB: Kinderen uit Zevenaar en volwassenen uit alle Gelrepas gemeenten kunnen het tegoed NIET besteden aan schoolspullen.

 

Duur van de actie
Geldig t/m 31 dec 2024

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons