Stadstheater en Musis

Arnhem
Film, muziek, theater en concert
Geldig vanaf 01 mei 2019 t.m. 30 jun 2019

Algemene informatie

Mei 

Scapino Ballet Rotterdam & Michiel Borstlap, Pas de Deux

Vrijdag 03 mei,Stadstheater, Grote Zaal, 20:15 uur

Na een succesvolle tour, lovende reacties én een nominatie voor de ‘Zwaan’ is Pas de Deux terug. In de choreografie van Ed Wubbe is de live pianomuziek van Michiel Borstlap de motor voor de dans. 


Jules Croiset en Victor Reinier, Een goed mens

Vrijdag 10 mei,Stadstheater, Grote Zaal, 20:15 uur

Een originele thrillerkomedie van Flip Broekman. Als de oude psychiater zijn praktijk sluit, krijgt hij nog een laatste bezoek van een intrigerende jongere man die wel heel veel van hem wil weten. Hoe kijkt hij terug op zijn leven, zijn de verwachtingen die hij had uitgekomen en is hij tevreden met hoe alles ging? 


Charles Groenhuijsen, Optimisten hebben de hele wereld        

Zaterdag 18 mei,Stadstheater, Grote Zaal, 20:15 uur

Vergeleken met Amerika, doet Nederland het stukken beter. Sterker nog: de meeste landen kunnen jaloers op ons zijn. Waarom zijn we daar niet wat vaker trots op? Daarover gaat Charles Groenhuijsen met het publiek in gesprek. Als verteller van zijn eigen, optimistische verhaal.    

        

Les 7 Doigts de la Main - The 7 Fingers, Réversible      

Donderdag 23 mei,Stadstheater, Grote Zaal, 20:15 uur

Wie doet het niet: zichzelf een pietsie flatterender portretteren op Facebook, Instagram of een datingsite? Bij The 7 Fingers is de confrontatie even hard als hilarisch, even pijnlijk als poëtisch. Altijd even verrassend als virtuoos. 


Waldemar Torenstra, Thijs Römer en Frederik Brom, Art      

Vrijdag 24 mei, Stadstheater, Grote Zaal, 20:15 uur

Art is een komedie over vriendschap en wat er gebeurt als die onder druk komt te staan.


Juni


Donderdag 27 t/m zaterdag 29 juni

Introdans | END OF SEASON

Stadstheater | Grote Zaal | 20:15 uur     

Laat de zomer sprankelend beginnen na het zien van de END OF SEASON-voorstelling van Introdans. In goede traditie sluiten de dansers het dansseizoen af met een avond vol aanstekelijke balletten. Voel de blauwe, zwoele bries van Azul (Jorge Pérez Martínez), laat je meevoeren door de opzwepende tonen van Daylight (Ben Holder) en verwonder je over het fascinerende Rushes (Inbal Pinto, Avshalom Pollak en Robby Barnett). Met als slotstuk het hilarische, swingende Chapeau (Jiří Kylián) dat uitblinkt in glitter en koninklijke glamour.

Na het zien van END OF SEASON heb je extra zin in de zomer!

Aanbieding

Op vertoon van uw GelrePas en tegen inlevering van coupon 53 kunt u naar één van bovenstaande voorstellingen. Kaarten zijn te koop aan de kassa in Musis. De kassa is geopend van woensdag t/m zaterdag van 13.00 - 17.00 uur. Reserveren is niet mogelijk. Op de dag van de voorstelling moet u ook bij de ingang uw geldige GelrePas tonen. Zonder geldige GelrePas heeft u geen toegang. Tenzij anders vermeld, heeft u de keuze uit de entreeprijzen € 10,00 1e rang (indien beschikbaar) of € 5,00 2e rang. De prijzen zijn inclusief een consumptie en gebruik garderobe. Voor uitgebreide info zie www.musisenstadstheater.nl

Voorwaarden

In bezit van een geldige GelrePas en tegen inlevering van de betreffende coupon

Locaties en praktische informatie

Stadstheater en Musis
www.musisenstadstheater.nl/
Velperbuitensingel 10, 6828 CT, Arnhem