Cultuur

Algemene informatie

Heb jij altijd al piano willen spelen of willen zingen? Zet dan nu de stap om te beginnen, ik zal je coachen!  

Mijn naam is Lotus, ik ben gediplomeerd uitvoerend musicus en muziekdocente en heb gestudeerd aan het ArtEZ conservatorium, klassiek piano en klassieke zang. Of je nu een absolute beginner bent of gevorderd, jong, oud of ertussenin, ik wil je graag helpen om jouw muzikaliteit verder te ontwikkelen. Je kunt bij mij pianoles, zangles of een combinatie daarvan volgen. Het is ook mogelijk om samen met uw kind een ouder & kind cursus te volgen. U krijgt dan les samen met uw kind, zodat u precies weet hoe u uw kind thuis kunt helpen met studeren.

Lessen vinden plaats in mijn lespraktijk in Arnhem, een paar minuten lopen van het centraal station. Kijk voor meer informatie en tarieven op mijn site, of stuur een bericht!

Aanbieding

De vergoeding bedraagt voor pashouders tot 18 jaar, na aftrek van de standaard eigen bijdrage van 10% van de cursusprijs, maximaal €405,00.
Voor pashouders van 18 jaar en ouder bedraagt de vergoeding, na aftrek van de standaard eigen bijdrage van 10%, 50% van de restantkosten met een maximale vergoeding van €185,00.
Deze vergoedingen gelden voor ten hoogste één culturele activiteit per (cursus)jaar

Voorwaarden

In het bezit zijn van een geldige GelrePas.

Vergelijkbare activiteiten

Cultuur

Dansstudio Jazzyl

  • Doesburg/Zevenaar
  • 01-11-2019 t/m 31-12-2019

De vergoeding bedraagt voor pashouders tot 18 jaar, naaftrek van de standaard eigen bijdrage van 10% van de cursusprijs, maximaal€405,00. Voor pashouders van 18 jaar en ouder bedraagt de vergoeding, na aftrekvan de st...

Cultuur

Muziek- en vioolles bij Tessa Zoutendijk

  • 01-11-2019 t/m 31-12-2019

De vergoeding bedraagt voor pashouders tot 18 jaar, na aftrek van de standaard eigen bijdrage van 10% van de cursusprijs, maximaal €405,00. Voor pashouders van 18 jaar en ouder bedraagt de vergoeding, na aftrek van de...