Ome Joop's Tour

Arnhem
Recreatie
Geldig vanaf 01 jan 2018 t.m. 30 jun 2018

Algemene informatie

Ome Joop’s Tour 2018: fiets mee met de leukste wielerronde van Nederland

Tien dagen op de fiets, tien dagen lang in- en ontspanning, tien dagen lief en leed delen. Deze unieke wielerronde vindt traditioneel plaats aan het begin van de zomervakantie en is gebaseerd op een ijzersterke formule, waarin jongens en meisjes tien dagen met respect en aandacht voor elkaar gezamenlijk optrekken. In hun kielzog volgt een karavaan van verzorgers, helpers, begeleiders, familie en vrienden. Ome Joop's Tour is ook voor hen een feest, een happening waar vol verlangen naar wordt uitgekeken.

Aanbieding

Ome Joop's Tour vindt in 2018 plaats vanaf zondag 22 juli tot en met woensdag 1 augustus. Basisschoolleerlingen in de leeftijd van 10 tot en met 12 jaar kunnen deelnemen aan Ome Joop's Tour (LET OP: uw kind moet 10, 11 of 12 jaar zijn tijdens de tour). Kinderen van ouders met een GelrePas kunnen voor € 20,00 mee met Ome Joop's Tour. Voor dat bedrag krijgen de kinderen een geweldige vakantie met leuke en sportieve uitstapjes, eten, drinken en snoep.

Heeft uw kind ook interesse om mee te gaan? Volg dan onderstaande stappen:

  • Vul het belangstellingsformulier in op de site van OJT: www.omejoopstour.nl U krijgt na het invullen direct een bevestiging in de mail.

  • U krijgt zo spoedig mogelijk daarna een inschrijvingsformulier thuisgestuurd dat u volledig ingevuld met pasfoto (voorzien van de naam van uw kind), coupon 19 en een kopie van de GelrePas 2018 terugstuurt via de bijgevoegde retourenvelop.

  • Betaal binnen de aangegeven termijn en u ontvangt daarna het officiële startbewijs voor Ome Joop's Tour 2018.

Mocht u tussentijds vragen hebben, mail dan naar deelnemers@omejoopstour.nl

Voorwaarden

Zie hierboven.

Locaties en praktische informatie