Koningsdag Westervoort

Westervoort
Recreatie
Geldig vanaf 17 apr 2018 t.m. 27 apr 2018

Algemene informatie

Op vrijdag 27 april organiseert de Stichting Koningsdag Westervoort vanaf 10.00 uur een bruisend programma op het Dorpsplein en op het parkeerterrein bij Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Er zijn verschillende dansvoorstellingen en kindershows. Naast het programma op het podium op het dorpsplein zijn er diverse activiteiten op het plein en de directe omgeving.


Aanbieding

Kinderen vanaf 3 jaar kunnen deelnemen aan deze activiteiten op vertoon van een strippenkaart en een bijbehorend polsbandje. Er zijn activiteiten voor de jeugd van 3 tot en met 15 jaar ! Ook is er een zeepkistenrace en een open podium.

Met de strippenkaart kunnen kinderen ranja halen, een suikerspin, een knabbelstengel, een gezonde snack en een virtual reality tour meemaken in de 3D bus. Bij de strippenkaart zit ook nog een polsbandje. Met het polsbandje krijg je onbeperkt toegang tot alle overige attracties zoals springkussens, stormbanen, panna voetbalveldjes, lasergamen, ballenbak, Chloe’s toverkast en diverse andere leuke dingen.

Net als voorgaande jaren kan er een strippenkaart aangeschaft worden voor de prijs van € 2,50. Bezitters van de GelrePas krijgen op vertoon van hun GelrePas de strippenkaart met het armbandje helemaal gratis!

Meer info op www.koningsdagwestervoort.nl

Voorwaarden

In bezit van een geldige GelrePas

Locaties en praktische informatie

Koningsdag Westervoort
koningsdagwestervoort.nl//
Boris Wielinga
026 - 311 9050
Westervoort