Het Gelders Orkest

Arnhem
Film, muziek, theater en concert
Geldig vanaf 01 mei 2019 t.m. 24 mei 2019

Algemene informatie

 
Musis Sacrum, is een concertgebouw, gelegen aan het Velperplein en Park Lauwersgracht in Arnhem. Het gebouw, dat kortweg ook wel Musis genoemd wordt, stamt uit 1847 en is ontworpen door de architect Hendrik Willem Fromberg. Het is de thuisbasis van Het Gelders Orkest

Aanbieding

Op vertoon van uw GelrePas en tegen inlevering van de vermelde coupons  kunt u voor € 5,00 (2e rang) onderstaande concerten bijwonen. 

Kaarten zijn te koop bij het bespreekbureau aan de Velperbinnensingel 15, bij hoofdentree Musis. De kassa is geopend van maandag  t/m zaterdag van 12.00-17.00 uur. Reserveren is niet mogelijk. Voor uitgebreide informatie zie www.musisenstadstheater.nl  


     

 • A tribute to James Bond - de zinderende filmmuziek van 007  coupon 49

  In 2019 komt de 25e film van James Bond uit. Aanleiding genoeg om deze legendarische filmspion met een spetterend concert te eren. De filmmuziek met klassiekers als Goldfinger, From Russia with Love, Skyfall en andere evergreens van John Barry, komen tot leven bij Het Gelders Orkest in Musis in Arnhem. Met dirigent en filmmuziek-componist Diego Navarro en solisten Cristina Ramos, Esther Ovejero en Fran León, geniet je van een zinderend concert van symfonische allure.

  Zaterdag 18 mei Musis, 20.00 uur

   

 • Flor dirigeert de Negende van Sjostakovitsj  coupon 50

  Dirigent Claus Peter Flor en Het Gelders Orkest presenteren de Negende symfonie van Sjostakovitsj. Naast deze komische persiflage op het militaire gebeuren vlak na het einde van de 2e wereldoorlog, speelt het orkest ook Brahms’Variaties over een thema van Haydn en Haydns Symfonie nr. 94 ‘Mit dem Paukenschlag’. Een symfonisch concert vol verrassingen in Musis Arnhem.

  Vrijdag 24 mei Musis, 20.00 uur -inleiding 19.00 uur

Voorwaarden

In bezit van een geldige GelrePas en tegen inlevering van de betreffende coupon

Locaties en praktische informatie