Filmfestival van de Kortste Nacht

Film, muziek, theater en concert
Geldig vanaf 06 jun 2019 t.m. 23 jun 2019

Algemene informatie

De kortste nacht vier je op 21 en 22 juni in Arnhem. Samen met Focus Arnhem en Gelders DOEK presenteert Go Short een tweedaags filmfestival met een verrassend programma voor filmliefhebbers en -professionals.

Aanbieding

Op vrijdagavond 21 en zaterdag 22 juni zie je de beste korte films in Focus Filmtheater in Arnhem en wordt het Gouden Hert uitgereikt aan de beste Gelderse film. De korte films zie je in filmblokken van ongeveer anderhalf uur en vaak zijn er filmmakers aanwezig voor een kort interview. Gelrepashouders bezoeken de filmblokken tijdens het Filmfestival van de Kortste Nacht voor een aangepast tarief. Gebruik hiervoor couponnummer 64. Het volledige programma vind je hier: https://www.focusarnhem.nl/special/de-kortste-nacht-goshort/


Gratis Filmwandeling door Arnhem Centrum

Op vrijdag 21 juni transformeren witte muren in het centrum van Arnhem tot een gigantische bioscoop voor korte films. Ga mee op een geheimzinnige en originele tocht en laat jezelf verrassen en je stad anders beleven. Off The Walls Arnhem is gratis en start om 22.06 als de zon ondergaat en de kortste nacht begint. Volg het facebook event of meld je aan voor de gratis whatsapp service voor updates over startlocatie en route. 

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/458470978295621/

Aanmelden Whatsapp Service: https://wa.me/31246636789

Voorwaarden

In het bezit zijn van een geldige Gelrepas.

Locaties en praktische informatie