Betuwe Express

Dagtocht
Geldig vanaf 31 aug 2018 t.m. 31 okt 2018

Algemene informatie

Professionele en moderne busmaatschappij die in het kader van de GelrePas dagtochten organiseert en uitvoert.

Aanbieding

De Meern en boottocht over de Kagerplassen.

In de Meern wordt u in La Place ontvangen met koffie/thee en gesorteerd gebak. Daarna vervolgt u uw reis naar Warmond waar u bij Rederij van Hulst aan boord gaat voor een 2 ½ durende boottocht over de Kagerplassen. Aan boord wordt u een broodjeslunch aangeboden. Kies uit divers belegde broodjes met koffie/thee en een stuk fruit.

U heeft de keuze uit één van de volgende data: woensdag 19 of donderdag 27 september, vrijdag 5, zaterdag 13 of woensdag 17 oktober.

Reserveringsbevestiging is instapkaart

Op vertoon van de reserveringsbevestiging van Betuwe Express en de GelrePas(sen) betaalt u de eigen bijdrage van € 10,00 p.p. aan de chauffeur. Deze prijs is inclusief vervoer, koffie/thee met gebak, rondvaart en broodjeslunch.

Vergeet niet uw GelrePas, deze moet u tonen op het moment dat u de bus instapt.

Er is een beperkt aantal bussen, dus wees er snel bij want vol = vol!

Wij stellen het op prijs wanneer u heeft gereserveerd maar u besluit achteraf om niet mee te gaan, dit direct telefonisch door te geven aan Betuwe Express. Zo worden onnodig lege plekken voorkomen en kan er iemand anders in uw plaats mee.

Voorwaarden

Boek rechtstreeks bij Betuwe Express 0488 - 468 680. Houd bij het boeken de GelrePas(sen) bij de hand. Voor kinderen tot 4 jaar die niet over een GelrePas beschikken moet ook gereserveerd én betaald worden. Gebruik hiervoor de GelrePas van één van de ouders. U krijgt van Betuwe Express de reserveringsbevestiging thuisgestuurd waarin de opstapplaats en de opstaptijd staan vermeld.

Vergeet op de dag van vertrek niet uw GelrePas, deze moet u tonen aan de chauffeur.

Locaties en praktische informatie