Betuwe Express

Dagtocht
Geldig vanaf 01 jan 2019 t.m. 28 feb 2019

Algemene informatie

Professionele en moderne busmaatschappij die in het kader van de GelrePas dagtochten organiseert en uitvoert.

Aanbieding

De Huishoudbeurs, RAI Amsterdam

Lekker eten en drinken, de leukste optredens van gave artiesten, gezellige marktkraampjes, handige beauty- en interieuradviezen, fijne workshops, alles over een happy (en healthy) lifestyle en nog véél meer!

U heeft de keuze uit één van de volgende data: zaterdag 16, zondag 17, woensdag 20, zaterdag 23 of zondag 24 februari.

Reserveringsbevestiging is instapkaart

Op vertoon van de reserveringsbevestiging van Betuwe Express en de GelrePas(sen) betaalt u de eigen bijdrage van € 10,00 p.p. aan de chauffeur. Deze prijs is inclusief vervoer en gratis toegang tot de de Huishoudbeurs.

Vergeet niet uw GelrePas, deze moet u tonen op het moment dat u de bus instapt.

Er is een beperkt aantal bussen, dus wees er snel bij want vol = vol!

Wij stellen het op prijs wanneer u heeft gereserveerd maar u besluit achteraf om niet mee te gaan, dit direct telefonisch door te geven aan Betuwe Express. Zo worden onnodig lege plekken voorkomen en kan er iemand anders in uw plaats mee.

Voorwaarden

Boek rechtstreeks bij Betuwe Express 0488 - 468 680. Houd bij het boeken de GelrePas(sen) bij de hand. Voor kinderen tot 4 jaar die niet over een GelrePas beschikken moet ook gereserveerd én betaald worden. Gebruik hiervoor de GelrePas van één van de ouders. U krijgt van Betuwe Express de reserveringsbevestiging thuisgestuurd waarin de opstapplaats en de opstaptijd staan vermeld.

Vergeet op de dag van vertrek niet uw GelrePas, deze moet u tonen aan de chauffeur.

Locaties en praktische informatie