Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Naar overzicht
Kortingsactie
Doedorp

Kom gratis meespelen!

Geldig t/m 26 aug 2022
Voeg toe aan favorieten

Doedorp is een week vol activiteiten voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd van 4 t/m 12 jaar. In deze week kan er, naast het bouwen van hutten, vanalles ondernomen worden door de deelnemers. Van broodjesbakken, knutselen en gamen alles kan en mag op Doedorp! Voor de joingste kinderen van 4 t/m 5 jaar is er een aangepast programma. ProgrammaoverzichtBeleef de spanning van Doedorp 2022 waarbij het thema Romeinen is. Eén week van avontuur en leuke activiteiten! Zoals altijd zijn er de bouwhoeken, de vishoek, de knutselhoek en nog veel meer. En als je het toch even niet meer weet: de hanghoek! Deze hoeken zijn bijna elke dag open. Bekijk op onze website wat er nog meer te beleven is!

1x gratis toegang doedorp

Bijvoorbeeld standaardtarief:
Van€6,50Voor€0,-
Waar
Doedorp 2021
Breulylaan 3
6905 DZ Zevenaar
Open locatie in maps
Reserveren
https://www.doedorp.nl0316794541omdat jullie een Gelrepas hebben, krijgen jullie de dagkaart voor Doedorp kosteloos. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een mailtje te sturen naar gelrepas@doedorp.nl. Zet hier de dag die je wilt meedoen,  je naam, adres, leeftijd, het telefoonnummer van je ouders/verzorgers, het nummer van je Gelrepas en vermeld ook eventuele bijzonderheden.  Als je dan vervolgens op zaterdag 28 augustus of zondag 29 augustus tussen 12:00-14:00 uur of op de dag van Doedorp op het terrein  (Let op: Dit jaar op de Slenterweg 29), je Gelrepas aan ons laat zien, dan krijg je van ons je bandje voor die dag.  Neem je Gelrepas echt mee, want zonder je Gelrepas kan je je polsbandje niet ophalen!
Let op
leuk dat jullie dit jaar (weer) mee willen doen met Doedorp! Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in en wij hopen jullie ook. Omdat jullie een Gelrepas hebben, krijgen jullie een gratis weekkaart  voor Doedorp. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een mailtje te sturen naar gelrepas@doedorp.nl. Zet hier je naam, je adres, je leeftijd, het nummer van je Gelrepas en het telefoonnummer waarop je ouders/verzorgers tijdens Doedorp te bereiken zijn. Mocht je bijvoorbeeld een allergie of een andere bijzonderheid hebben, zet die dan ook in het mailtje. Mocht je geen internet hebben, dan kun je ook deze informatie doorgeven aan de organisatie van Doedorp op telefoonnummer 0316-79 45 41. Als je dan vervolgens op zaterdag 20 augustus of zondag 21 augustus tussen 12:00-14:00 uur of op de eerste dag van Doedorp, je Gelrepas aan ons laat zien, dan krijg je van ons je gratis weekkaart. Neem je Gelrepas echt mee, want zonder je Gelrepas kan je je Weekkaart niet ophalen!
Duur van de actie
Geldig t/m 26 aug 2022
Extra informatie
vanaf nu t/m de laatste dag van de activiteit
Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons