Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Naar overzicht
Kortingsactie
Nederlands Openluchtmuseum

Dwalen door de geschiedenis

Geldig t/m 31 dec 2022
Voeg toe aan favorieten

Kom de winter beleven in het Nederlands Openluchtmuseum! Loop samen door het feestelijk verlichte museumpark en ontdek bijzondere winterverhalen op de vele historische locaties. Neem in de winterperiode een kijkje bij de ouderwets gezellige wintermarkt op het Zaanse plein en vergeet het Kindererf niet, met onder andere een knusse lichtjesroute. Doe samen de Elfstedentocht en hang na een barre tocht je welverdiende lauwerkrans om. En durf jij als het donker wordt het Witte wievenpad nog aan? Er zijn allerlei activiteiten te doen deze winter in ons uitgestrekte museumpark. Schaats een rondje, neem een kijkje op de Scheepswerf, volg een Winterrondleiding en vergeet het Kindererf niet, waar een lichtjesroute je langs verschillende feesten voert, zoals Kerst, Chanoeka en Divali. Zien we jou deze winter?

Onbeperkt €8,50 korting op de toegang tot het museum

standaardtarief:
Van€19,50Voor€11,-
Waar
Het Nederlands Openluchtmuseum
Hoeferlaan 4
6816 SG Arnhem
Open locatie in maps
Reserveren
http://www.openluchtmuseum.nl/tickets0263576100voor een bezoek aan het museum is het reserveren van een tijdslot (in combinatie met je Gelrepas als entreebewijs) verplicht.
Let op
bezoek de Canon van Nederland. In de interactieve Canonpresentatie bij de entree bekijk en ervaar je zelf de 'grote gebeurtenissen' van onze geschiedenis. Je kruipt er in de huid van een tot slaaf gemaakte, ervaart hoe zwaar het werk toen was of bestuurt jouw eigen schip. In de filmzaal leer je in korte tijd meer over jouw eigen (regionale) geschiedenis. Het bezoeken waard dus! Bezoek je het museum met je kinderen? Ze kunnen 'aan het werk' op het Kindererf, of spelen op het mooie Zaanse plein. Wordt het een portie poffertjes, stevige huisgemaakte soep of toch die verse krentenbol van de bakker? En hoe reizen we vandaag? Pak de historische tram of wandel zelf door de tijd.
Duur van de actie
Geldig t/m 31 dec 2022

Andere acties van Nederlands Openluchtmuseum

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons