Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Naar overzicht
Tegoed besteden

Perry Arnhem

Geldig t/m 31 dec 2023

Perry snapt dat sport & adventure een belangrijke verbindende factor is in onze kring van dierbaren. Daarom doet Perry er alles aan zodat mijn familie en vrienden, en ik betekenisvolle sport- & vakantiemomenten kunnen beleven. Of je nu jaar in jaar uit op het voetbalveld de eer van je club hoog houdt, stevig gaat wandelen in de bossen of je grenzen probeert te verleggen... Perry is er voor jou!

Je kunt hier je (extra) gelrepastegoed besteden. Let op de voorwaarden!

Waar
Perry Arnhem
Ketelstraat 23
6811 CX Arnhem
Open locatie in maps
Let op
  • Arnhem: kinderen in de leeftijd van 0-3 krijgen automatisch een extra (sport)kledingtegoed van €100,- voor kinderen van 4-17 is dit €150,-.
  • Zevenaar: kinderen in de leeftijd van 4-17 jaar kunnen maximaal €50,- van hun Gelrepas tegoed uitgeven aan (sport)kleding en sportspullen.
  • Duiven: pashouders van alle leeftijden kunnen maximaal €50,- van hun Gelrepas tegoed uitgeven aan (sport)kleding en sportspullen, daarnaast krijgen kinderen van 4-17 jaar een extra (sport)kledingtegoed van €120,-.
  • Westervoort:pashouders van alle leeftijden kunnen maximaal €50,- van hun Gelrepastegoed uitgeven aan (sport)kleding en sportspullen, daarnaast krijgen kinderen van 6-17 jaar een extra (sport)kledingtegoed van €100,-. 
  • Rheden en Rozendaal: kinderen in de leeftijd van 4-17 jaar kunnen maximaal €50,- van hun Gelrepastegoed uitgeven aan (sport)kleding en sportspullen, daarnaast kunnen zij een extra (sport)kledingtegoed aanvragen via St. Leergeld.
  • Ook kunnen alle Rhedense Gelrepashouders het extra tegoed van 2023 van €50,00 hier besteden.
  • Renkum: pashouders van alle leeftijden kunnen maximaal €50,- van hun Gelrepas tegoed uitgeven aan (sport)kleding en sportspullen. Daarnaast krijgen kinderen van 4-11 jaar een extra tegoed voor (sport)kleding en schoolspullen van €150,- voor kinderen van 12-17 jaar is dit €250,-.


NB: volwassenen uit Arnhem, Rozendaal en Zevenaar kunnen hier niet met hun Gelrepastegoed betalen.Duur van de actie
Geldig t/m 31 dec 2023

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons