Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Naar overzicht
Tegoed besteden

Aktiesport Arnhem Kronenburg

Geldig t/m 31 dec 2024

Aktiesport is er voor jou! Nieuwe voetbalkleding. Nieuwe outfit. Nieuwe sneakers. Bij Aktiesport moet je zijn. Aktiesport heeft de beste merken, nieuwste modellen en smart deals.

Je kunt hier je (extra) gelrepastegoed besteden. Let op de voorwaarden!

Waar
Aktiesport Arnhem Kronenburg
Kronenburgpassage 94
6831 ER Arnhem
Open locatie in maps
Let op
  • Arnhem: kinderen in de leeftijd van 0-3 krijgen automatisch een extra (sport)kledingtegoed van €100,- voor kinderen van 4-17 is dit €150,-.
  • Zevenaar: kinderen in de leeftijd van 4-17 jaar kunnen maximaal €50,- van hun Gelrepas tegoed uitgeven aan (sport)kleding en sportspullen.
  • Duiven: pashouders van alle leeftijden kunnen maximaal €50,- van hun Gelrepas tegoed uitgeven aan (sport)kleding en sportspullen, daarnaast krijgen kinderen van 6-17 jaar een extra (sport)kledingtegoed van €120,-.
  • Westervoort: pashouders van alle leeftijden kunnen maximaal €50,- van hun Gelrepastegoed uitgeven aan (sport)kleding en sportspullen, daarnaast krijgen kinderen van 6-17 jaar een extra (sport)kledingtegoed van €100,-. 
  • Rheden en Rozendaal: kinderen in de leeftijd van 4-17 jaar kunnen maximaal €50,- van hun Gelrepastegoed uitgeven aan (sport)kleding en sportspullen, daarnaast kunnen zij een extra (sport)kledingtegoed aanvragen via St. Leergeld.
  • Renkum: pashouders van alle leeftijden kunnen maximaal €50,- van hun Gelrepas tegoed uitgeven aan (sport)kleding en sportspullen. Daarnaast krijgen kinderen van 4-11 jaar een extra tegoed voor (sport)kleding en schoolspullen van €150,- voor kinderen van 12-17 jaar is dit €250,-.

 

NB: volwassenen uit Arnhem, Rheden. Rozendaal en Zevenaar kunnen hier niet met hun Gelrepastegoed betalen.

 

Duur van de actie
Geldig t/m 31 dec 2024

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons